Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ


Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012 το πρωί, είχα δίωρη συνάντηση-ενημέρωση με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης, κο Γελαδάρη Χάρη, ύστερα από δική του πρόσκληση.
 Ο κος Γελαδάρης με ενημέρωσε, σαν εκπρόσωπος του Πολιτισμού που είμαι μαζί με τον Κο Κύρινα από την παράταξη της μείζονος Αντιπολίτευσης, για τις προετοιμασίες της Αποκριάς 2012 από πλευράς Δήμου, για την οργάνωση του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης της Κοζάνης και το βαθμό ετοιμότητας καθώς επίσης έγινε μια εκτενής αναφορά για τη λειτουργία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης.

Ήταν μια αξιέπαινη πρωτοβουλία από πλευράς του κου Γελαδάρη, μια πρωτοβουλία που προάγει την δημοκρατία και τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Εμείς σαν παράταξη και εγώ προσωπικά θέσαμε τις θέσεις μας και τα πιστεύω μας  σχετικά με τα δύο πολιτιστικά γεγονότα  που προετοιμάζει ο Δήμος Κοζάνης και αναφέραμε τις απόψεις για τον πολιτισμό γενικότερα. Δηλώσαμε για άλλη μια φορά ότι είμαστε στη διάθεση της δημοτικής αρχής και στηρίζουμε πράξεις και πρωτοβουλίες, οι οποίες γίνονται προς όφελος του Δήμου μας και των συνδημοτών μας, χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες και προσωπικά συμφέροντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου