Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ


Οι εισηγήσεις των θεμάτων των Δημοτικών συμβουλίων του Δήμου Κοζάνης πρέπει να στέλνονται όλες ηλεκτρονικά στον κάθε Δημοτικό Σύμβουλο.
Μέχρι τώρα οι εισηγήσεις στέλνονται μόνο στους αρχηγούς των παρατάξεων και οι υπόλοιποι Δημοτικοί Σύμβουλοι ενημερώνονται για τα θέματα μόνο αν επισκεφτούν την γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου. Πράγμα πολύ δύσκολο γιατί τα θέματα είναι πάρα πολλά και δεν έχεις το χρόνο να ενημερωθείς  αναλυτικά, επίσης πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν μπορούν να επισκεφτούν την Γραμματεία γιατί εργάζονται τις πρωινές ώρες που είναι ανοιχτή.

Αυτό που ζητάμε, όπως το επισήμανε και ο συνάδερφος κος Ιωαννίδης Λευτέρης να μας στέλνονται οι εισηγήσεις των θεμάτων ηλεκτρονικά για καλύτερα ενημέρωση και προετοιμασία.
Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο αφού οι εισηγήσεις όλες είναι τυπωμένες από υπολογιστή και άρα υπάρχουν όλες σε ηλεκτρονική μορφή για να μας αποσταλούν. Έτσι πιστεύω να λυθεί ένα μεγάλο πρόβλημα γιατί μέχρι τώρα κατά τη γνώμη μου πολλοί από τους Δημοτικούς Συμβούλους ψηφίζουν θέματα που ούτε καν τα γνωρίζουν. Είναι πολύ εύκολο και  καθόλου χρονοβόρο αυτό να γίνει, αρκεί να υπάρχει βούληση από την Δημοτική Αρχή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου