Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗ ΖΕΠ

Εγκαινιάσαμε τον πρότυπο Βιοκλιματικό Βρεφονηπιακό Σταθμό στη περιοχή της ΖΕΠ (Ζώνη Ενεργούς Πολεοδομίας) Κοζάνης. Ένα έργο ΕΣΠΑ ύψους 5 εκ. Ευρώ που για τη θέρμανση χρησιμοποιεί ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και γενικά ο σχεδιασμός και η κατασκευή του είναι με ότι πιο σύγχρονα μέσα υπάρχουν. Το κτίριο το παραλάβαμε εμείς οι άνθρωποι της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης και η λειτουργία του βρεφονηπιακού σταθμού έγινε προσωπικό στοίχημα για εμάς. Μετά από πολύ κόπο τα καταφέραμε και σήμερα εγκαινιάσαμε τον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Κοινωφελούς Επιχείρησης, τον οποίο μεταφέραμε από την οδό Μοναστηρίου όπου συστεγαζόταν με τον 2ο παιδικό σταθμό του Δήμου Κοζάνης.

Είμαστε περήφανοι και καμαρώνουμε για το αποτέλεσμα και συνάμα εκπληρώσαμε την υπόσχεση για την μετεγκατάσταση που είχαμε δώσει.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου: Ξένια Καραγιάννη, Χαριτωνίδη Γιώργο, Σιμιτζή Γιώργο και Πέτρο Μπόντε.(ομάδα επιπέδου champions league).
Ευχαριστώ και τους συναδέρφους από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης και ειδικά τον διευθυντή Μιχάλη Πεχλιβανίδη, καθώς και τους συναδέρφους από το τμήμα πρασίνου του Δήμου και την διευθύντρια κα Λιάκου Γιάννα.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου