Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ


 Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη την Παρασκευή 29 Απριλίου 2011 στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης όπου συναντηθήκαμε με την διευθύντρια της βιβλιοθήκης κα Στεργιοπούλου Ιωάννα.
Η κα Στεργιοπούλου μας έκανε μια αναλυτική ενημέρωση για τα πάντα όσα αφορούν τη βιβλιοθήκη και το Ινστιτούτο Βιβλίου και Ανάγνωσης.
Ενημερωθήκαμε για τη δομή και λειτουργία της βιβλιοθήκης, για το οργανόγραμμα και τΙς ελλείψεις σε προσωπικό, για τον πλούτο σε βιβλία και συγγράμματα που διαθέτει η βιβλιοθήκη, για την ψηφιακή βιβλιοθήκη και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη λειτουργία της, για την δημοτική χαρτοθήκη και για την προσφορά του Ινστιτούτου Βιβλίου και Ανάγνωσης και το ρόλο που διαδραματίζει.
Η κα Στεργιοπούλου μας τόνισε την αναγκαιότητα και χαιρέτησε την κατασκευή του νέου κτιρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, η οποία θα λύσει πολλά από τα προβλήματα της βιβλιοθήκης μας, που χαρακτηρίζεται σαν μια από τις καλύτερες βιβλιοθήκες στην Ελλάδα σε πλούτο βιβλίων, αρκεί βέβαια να στελεχωθεί από το απαιτούμενο και κατάλληλο προσωπικό και να οργανωθεί σωστά η λειτουργία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου