Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ

     
          
Ο Τζουμερκιώτης Γρηγόρης γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1966. Πατέρας του ήταν ο Γιώργος Τζουμερκιώτης υπάλληλος της ΑΕΒΑΛ από την Γραμματικού Μεσολογγίου και μητέρα του ήταν η Κοζανίτισσα Κλειώ Κρικόρη το γένος Τρικούκη.
Είναι παντρεμένος με την Δάφνη Ε. Τζελαπτσή η οποία γεννήθηκε στην Κοζάνη,είναι εκπαιδευτικός στη πρωτοβάθμια εκπαίδευση και έχουν ένα μικρό αγοράκι.
Είναι Τεχνολόγος Γεωπόνος και έχει εργαστεί για 2 χρόνια στην Υπηρεσία Έγγειων Βελτιώσεων της Νομαρχίας Κοζάνης ενώ για 20 χρόνια εργάστηκε ως Ιατρικός Επισκέπτης  σε διάφορες πολυεθνικές και ελληνικές φαρμακευτικές  εταιρείες.Αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος επαγγελματίας και μέτοχος των ΚΤΕΛ ΑΣΤΙΚΩΝ Α.Ε Κοζάνης.
Διετέλεσε πάνω από μια δεκαετία στο διοικητικό συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Κοζάνης, είναι ιδρυτικό μέλος και διετέλεσε πρόεδρος των Ελπίδων Α.Ε.Κοζάνης, επίσης συμμετείχε για μια χρονιά και στο διοικητικό Συμβούλιο τους Φ.Σ. Κοζάνη.
Ήταν διαιτητής βόλεϊ Εθνικών Κατηγοριών και διετέλεσε για αρκετά χρόνια πρόεδρος του συνδέσμου Διαιτητών Βόλεϊ Δυτικής Μακεδονίας.
Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου και Φανού «Η Κόζιανη» από τη στιγμή της σύστασής του.
Τέλος είναι  μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ορειβατών Κοζάνης και του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Κοζάνης.
Ήταν Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κοζάνης από τις εκλογές του Νοεμβρίου 2010 μέχρι και 31 Αυγούστου 2014.
Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού & Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης από τον Ιανουάριο 2011 μέχρι και σήμερα..
Ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κοζάνης.
Ήταν μέλος της επιτροπής Χωροταξίας-Κυκλοφοριακού-Πεζοδρομίων και Περιπτέρων του Δήμου Κοζάνης.
Ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ενεργού Πολεοδομίας του  Δήμου Κοζάνης "ΔΕΠΕΠΟΚ"
Ήταν μέλος από τον Ιανουάριο του 2012 της Πειθαρχικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποινών και Ενστάσεων της 'Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Κοζάνης μέχρι και τον Μάρτιο 2017.
Από 20 Μαρτίου 2017 εκλέχτηκε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης στις εκλογές που διεξήχθησαν με εκλέκτορες τα ποδοσφαιρικά σωματεία του Νομού Κοζάνης, ενώ τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ομόφωνα τον εξέλεξαν Ταμία της Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου